Kvartfinaleklare i junior-NM – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Kvartfinaleklare i junior-NM

Oppsals juniorjenter, som er regjerende norgesmestere i J20-klassen, leverte en god kvalifisering i Nordstrand Arena.

Haslum, Nordstrand og Oppsal skulle gjøre opp om én kvartfinalebillett i lørdagens kvalifisering i Nordstrand Arena.

Det løste seg fint for Oppsal, som dro i land seieren 28-21 i den første kampen mot Haslum etter en god avslutning på matchen. I dagens andre kamp mot Nordstrand var det aldri spenning, da Oppsal tidlig sa takk for følge. Sluttresultat: 30-17.

Lorin Sendi, som landlagsdebuterte i sommer, var Oppsals mestscorende på lørdag med totalt 11 nettkjenninger. Foto: Annick Nielsen

Oppsaltrener Tommy Langås er godt fornøyd med helgens resultater og jentenes innsats. -Nå blir det spennende å se hvilket lag vi får i kvartfinalen. Der vil nok motstanden skjerpes noen hakk i forhold til helgens matcher. Vi håper selvsagt på videre avansement, og så får vi ta det videre derfra.

-Laget består uansett av mange unge spillere, som vil få flere NM-sjanser i årene framover. Mange av jentene skal også spille Lerøy-serien i J18-klassen. Til Lerøy er det kvalifisering neste helg, noe vi gleder oss stort til, forteller Oppsals veldig fornøyde rekruttrener.

Oppsals lag i kvalifseringen besto av: Marit Røvig Sletner, Synne Wikstrøm, Nora Løken, Hedda Schønning, Lorin Sendi, Stine Holtedahl, Victoria Skjerve Slette, Amalie Hedvig Haug, Marte Sofie Syverud, Pernille Normann Eriksen, Julie Pauline Strand, Anine Normann Myhre, Maren Lea Sivertsen, Ida Maria Petersen, Thea Olsen Skårsmoen og Edel Victoria Bøckman

Foto: Annick Nielsen

Trekningen av kvartfinalen skjer kommende uke, og den skal være spilt innen 14. oktober. Årets NM-finale spilles som vanlig i forkant av NM-finalene for senior i Oslo Spektrum 29. desember.

Foto: Annick Nielsen
Foto: Annick Nielsen
Foto: Annick Nielsen

Følg Oppsal Håndball Rekrutt på Facebook