God generalprøve av Oppsal – Oppsal Håndball

God generalprøve av Oppsal

Oppsal leverte mye fin håndball i søndagens treningskamp mot Byåsen.

Oppsals siste treningskamp før sesongstart ble spilt i Oppsal Arena søndag ettermiddag. Byåsen var gjester, og det ble en fartsfylt kamp.

Byåsen kom best i gang og ledet med tre mål midtveis i  1.omgang, en ledelse som Oppsal utjevnet i omgangens siste kvarter. 10-8 til Oppsal ved pause.

Oppsal tok grep om 2.omgang, og forspranget var økt til seks mål med 10 minutter igjen å spille. Byåsen satte inn en sluttspurt, men kom aldri nærmere enn to mål bak. Dermed kunne Oppsaljentene juble for seier 21-18 og ta med seg godfølelsen inn i de siste forberedelsene før seriestart.

Frida Nåmo Rønning viser god form og styrke, og var mestscorende på Oppsal med 5 mål. Foto: Annick Nielsen

Det var mye positivt å se i denne treningskampen, der særlig forsvars- og ikke minst målvaktsspillet til Eli Marie Raasok utmerket seg. Framover fikk de skuelystne på tribunen se mange artige trekk og kombinasjoner, men også litt for mange opplagte sjanser der ballen ikke fant veien i nettmaskene. Men kampen viste definitivt at vi kan se fram til mange morsomme håndballkvelder i sesongen som nå straks starter opp.

Eli Marie Raasok Foto: Annick Nielsen

Første terminfestede oppgave for Oppsal er NM-kamp mot Gjøvik i Tranberghallen førstkommende onsdag.

Oppsal serieåpner borte mot Rælingen søndag 9. september, mens første hjemmekamp i Eliteserien 2018/19 er mot Fana i Oppsal Arena tirsdag 18. september. Se hele terminlisten her.