Tøffe tak på Hamar – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Tøffe tak på Hamar

Oppsal fikk kjørt seg mot Storhamar, men til helgen venter nye oppgaver i Oppsal Arena.

Storhamar «tjuvstarter» med serieåpning allerede 1. september. Treningskampen mot Oppsal var derfor nærmest en generalprøve for hjemmelaget, som forventes å havne topp tre i årets eliteserie. Storhamar vant da også kampen ganske så greit.

Oppsal hang godt med innledningsvis, men Storhamar dro i fra til femmålsledelse ved pause. Hjemmelagets dominans ble større i 2.omgang, noe også resultatet viser (30-18).

Endre B. Fintland Foto: Annick Nielsen

Oppsaltrener Endre B. Fintland sier seg rimelig godt tilfreds med 1.omgang. -Vi har bra innsats, og henger med lenge. Noen skuddmiss og tekniske feil bidrar til at et så godt lag som Storhamar straffer oss hardt.

-Jeg er ikke fornøyd med 2.omgang. Da faller vi i intensitet, og vi gjør altfor mange tekniske feil. Summa summarum taper vi stort mot et veldig godt lag, men mange av baklengsmåla kommer som følge av egne svake prestasjoner. Her har vi ting å terpe på i de drøye to ukene fram til  seriestart.

-Nå gleder en revansjelysten gjeng seg til en helg med trening og kamper i Oppsal Arena, avslutter Endre B. Fintland.

Lørdag formiddag blir det trening på Oppsaljentene, før det spilles kamp mot Stabæk i Oppsal Arena på ettermiddagen. Søndag venter det trønderbesøk når eliteseriekollega Byåsen tar turen til Oppsal Arena. Søndagskampen, som starter kl. 14.30, vil være en fin test på styrkeforholdet to uker før eliteserien braker løs.

 

Oppsal serieåpner borte mot Rælingen søndag 9. september, mens første hjemmekamp i Eliteserien 2018/19 er mot Fana i Oppsal Arena tirsdag 18. september. Se hele terminlisten her.