Sjetteplass i Skjærgårdslekene – Oppsal Håndball

Sjetteplass i Skjærgårdslekene

Oppsal tapte siste kamp mot Larvik på straffer.

Oppsaljentene fikk god matching i Tønsberg. Gruppespillet startet med kamp mot 1.divisjonslaget Flint på fredag, en kamp Oppsal vant med fem mål, etter tidvis mye bra spill (22-17).

Lørdagens to kamper endte begge med tap. Mot Tertnes var Oppsal lenge i føringen, men det stokket seg i kampens siste minutter (21-24). Mot det gode svenske eliteserielaget Skuru kom aldri Oppsaljentene ordentlig inn i matchen (18-29). Dermed endte Oppsal som nummer tre i sin pulje.

Søndagens plasseringskamp mot Larvik, som ble nummer tre i den andre pulja, ble jevn. Etter uavgjort ved full tid, måtte kampen avgjøres på straffer, og kampen endte i favør Larvik (21-21/26-27).

Resultater fra Skjærgårdslekene

Trener Endre B. Fintland sier seg fornøyd med helgens treningsturnering. -Vi varierer mye i prestasjonene, men viser i lange perioder at vi har et bra nivå inne. Særlig i kampen mot Larvik synes jeg vi leverte mye positivt. Forsvarsspillet tar stadig mer form, og vi viser mer trygghet i angrepsspillet.
– Helgen har gjort oss godt, oppsummerer Oppsals trener.