-En sommer jeg vil huske – Oppsal Håndball
Foto: Andreas Kristoffer Berge

-En sommer jeg vil huske

Mariann Gabrielsen kom hjem med VM-sølv fra sommerens junior-VM. Nå gleder hun seg til seriestarten i september,

Oppsals talentfulle høyrekant Mariann Gabrielsen, kan se tilbake på en fantastisk sommer, med junior-VM i Ungarn i juli som det desiderte høydepunktet.

De norske juniorjentene gikk nemlig helt til finalen i Debrecen. Der ledet de faktisk finalen med to mål halvveis, men foran 6000 elleville hjemmefans slo Ungarn tungt tilbake etter pause. Arrangørlandet gikk seirende ut av mesterskapet med finaleseier 28-22, mens de norske jentene vant sølv.

Mariann spilte veldig bra i Ungarn, og hun var svært delaktig i den norske suksessen. Foto: Andreas Kristoffer Berge/kvinneidrett.no

-Det var et supert mesterskap å være med på, med en herlig atmosfære. Utrolig gøy å få avrunde min tid på aldersbestemte landslag på en slik måte, forteller Mariann, som kan se tilbake på nærmere 80 landskamper de siste fem årene.

Fornøyde sølvjenter etter premieutdelingen i Debrecen. Foto: Andreas Kristoffer Berge/kvinneidrett.no
Som seg hør og bør ble det mye feiring av VM-sølvet, her sammen med tidligere Oppsalspiller Anna Huse. Foto: Andreas Kristoffer Berge/kvinneidrett.no

Etter litt ferie i Spania som ga god restitusjon, er Mariann nå i oppkjøring med Oppsal fram mot seriestarten i september. -Jeg gleder meg skikkelig til å komme ordentlig i gang igjen. Samtidig er jeg spent siden vi har store utskiftninger i troppen fra forrige sesong. Vi er vel antagelig det yngste laget i årets eliteserie, med mange spillere som ønsker å komme langt innenfor håndballen. Det er et utrolig spennende utgangspunkt, og så langt synes jeg det ser veldig bra ut, avslutter Mariann.

Mariann er klar for å gi jernet for Oppsal i Eliteserien 2018/2019. Foto: Annick Nielsen

Oppsal serieåpner borte mot Rælingen søndag 9. september, mens første hjemmekamp i Eliteserien 2018/19 er mot Fana i Oppsal Arena onsdag 19. september. Se hele terminlisten her.

Følg Oppsal Håndball på Facebook