-Vi er godt i gang – Oppsal Håndball
Foto: Oppsal Håndball

-Vi er godt i gang

Oppsaltrener Endre B. Fintland har samlet troppene etter ferien. Helgens treninger fant sted i Skien.

Etter noen sommeruker med egentrening, møttes Oppsaljentene igjen til fellestreninger 1. august. I helgen dro hele laget til Skien, for en intensiv treningsleir med innlagte kamper.

-Jeg synes helgen ga et veldig bra utbytte, forteller Oppsaltrener Endre B. Fintland. Vi fikk både trent håndball og styrke, samt spilt tre kamper, og gjengen fungerer veldig bra. Det er gøy å lede en så treningsvillig gruppe med motiverte unge spillere.

Helgens treningskamper endte med klar seier mot 2.divisjonslaget Grane Arendal, mens det ble både seier (27-24) og tap (25-30) i de to kampene mot Gjerpen.

-Dette var første gang vi stilte med full spillergruppe, så spillmessig varierte det selvsagt mye. I perioder satt spillet veldig bra, mens det var mye urytme i andre perioder. -Det er en helt naturlig situasjon så tidlig i sesongoppkjøringen.

Kommende helg skal Oppsal teste nivået mot flere gode lag i de tradisjonsrike Skjærgårdslekene i Tønsberg. -Det vil gi oss en god pekepinn på hvor vi står i forhold til det nivået som vil kreves i årets eliteserie, avslutter en meget fornøyd Oppsaltrener.

 

Oppsal serieåpner borte mot Rælingen søndag 9. september, mens første hjemmekamp i Eliteserien 2018/19 er mot Fana i Oppsal Arena onsdag 19. september. Se hele terminlisten her.

Følg Oppsal Håndball på Facebook