– Godt førsteinntrykk av Oppsal – Oppsal Håndball

– Godt førsteinntrykk av Oppsal

Oppsals nye trener, Endre Birkrem Fintland, deler sine tanker om de første ukene med ny klubb.

-Jeg er meget godt fornøyd med den første oppkjøringsperioden, forteller Endre Birkrem Fintland etter en måneds tid som Oppsaltrener. -Vi har fått trent godt fysisk og hatt mange gode håndballøkter. -Til tross for at vi ikke har hatt alle spillere på plass i juni, har vi fått trent veldig bra med de som har vært her. Det hjelper selvsagt mye at vi har et godt samarbeid med rekruttlaget i 2.divisjon.
-Treningsmengden er økt endel fra hva flere av spillerne har vært vant til fra tidligere. Men de har respondert fint på den økte treningsmengden. Når det gjelder selve håndballbiten så skal vi så og si sette sammen et helt nytt lag. Det er krevende. Men jeg synes så absolutt at spillergruppen vi har nå er spennende. Den består av mange sultne spillere som gir maks innsats på trening.
-Vi har spilt to treningskamper mot Follo og Aker, som begge er gode 1.divisjonslag. I disse kampene har vi til tider vist veldig bra spill. Dog må vi ikke glemme at vi er i juni og sammenligningsgrunnlaget for hvor vi vil stå i begynnelsen av september og seriestart er vanskelig å si noe om.

-Vi tar med oss det som har vært positivt inn i en krevende august måned. Da har vi knapt med tid, og ytterligere mange nye spillere skal innlemmes i det vi har jobbet med i juni.

-Nå skal jentene ha en aktiv ferieperiode med egentrening. Jeg gleder meg allerede til oppstarten med fellestreninger i slutten av juli, avslutter Endre B. Fintland, som også benytter anledningen til å ønske alle håndballinteresserte en riktig god sommer!

 

Oppsal serieåpner borte mot Rælingen søndag 9. september, mens første hjemmekamp i Eliteserien 2018/19 er mot Fana i Oppsal Arena onsdag 19. september. Se hele terminlisten her.

Følg Oppsal Håndball på Facebook