Hanne Andve har signert for Oppsal – Oppsal Håndball
Foto: NRK

Hanne Andve har signert for Oppsal

Det er en svært spennende kantspiller som stiller i Oppsaldrakt kommende sesong.

Hanne Andve (22) er fra Vågsbygd i Kristiansand, der hun vokste opp med håndball i Våg. Sesongen 2016/17  var hun mestscorende spiller i sørlandsklubbens 2.divisjonsavdeling med 162 spillemål, eller åtte mål i snitt per kamp. Hanne ble da også løftet opp til spill på eliteserielaget til Vipers Kristiansand.

Hanne kommer til Oppsal etter én sesong i Molde HK. Oppholdet i Rosenes by ble innledet med en langvarig betennelse i et kne, noe som holdt Hanne ute av spill store deler av fjorårssesongen.

Hanne er en allsidig idrettsutøver, som lenge var aktiv på friidrettsbanen, der hun tilhørte Norgestoppen i mangekamp. Nå er hun klar for å vise fram hurtighet og spenst som vil imponere mange i Oppsal Arena.

Vi ønsker Hanne Andve hjertelig velkommen til Oppsal Håndball!

Følg Oppsal Håndball på Facebook