Mariann til Junior-VM – Oppsal Håndball
Foto: NHF

Mariann til Junior-VM

Oppsals Mariann Gabrielsen er uttatt til det kommende VM i Ungarn.

Sommerens junior-VM avvikles i Debrecen i Ungarn i første halvdel av juli. Som ledd i oppkjøringen skal det norske juniorlandslaget spille Scandinavian Open (SOC) på Hamar. I SOC møter de norske jentene Danmark, Romania og Sverige.

Samlingen på Hamar varer fra 20.-24. juni, mens avreisen til sesongens store høydepunkt i Ungarn er 30. juni. De norske jentene åpner mesterskapet med kamp mot Elfenbenskysten 2. juli. Øvrige nasjoner i Norges pulje er Brasil, Montenegro, Portugal og Ungarn.

Mariann Gabrielsen kan se tilbake på hele 69 kamper på aldersbestemte landslag. Hun er dermed blant spillerne i troppen som har med seg mest rutine inn i det som tegner å bli et svært spennende mesterskap.

Vi gratulerer Mariann med uttaket, og ønsker lykke til både på Hamar og i VM!

NHFs innkalling

Foto: Andreas Kristoffer Berge

Følg Oppsal Håndball på Facebook