Pernille Wang Skaug til Oppsal – Oppsal Håndball
Foto: Vipers Kristiansand

Pernille Wang Skaug til Oppsal

En solid signering som bringer mye rutine inn i Oppsaltroppen.

Haldenjenta Pernille Wang Skaug (f.1992) blir Oppsalspiller kommende sesong. Den rutinerte kantspilleren kommer fra Vipers, der hun har vært med på fantastiske prestasjoner med sitt lag denne sesongen. Før tiden i Vipers spilte Pernille i eliteserien for moderklubben Halden, og hun er også tidligere juniorlandslagsspiller med erfaring fra store mesterskap.

Pernille Wang Skaug tok sølv med Halden i NM i 2014. I semifinalen ble Oppsal slått etter fire ekstraomganger, en match det ennå går gjetord om i Oppsal Arena. Foto: Mathias Lunde Kristoffersen/NRK

Pernille kan bekle flere posisjoner. -Det var i forbindelse med juniorlandslaget jeg ble omskolert til kantspiller, forteller Pernille. -Frem til da hadde jeg bare vært bakspiller. At jeg kan bekle både kant- og bakspillerposisjon har i dag blitt en av mine styrker.

Pernille har flere viktige oppgaver igjen med Vipers; både returkamp mot Craiova i finalen i EHF-cupen og hjemlige sluttspillfinaler. Dette er matcher der Pernille ønsker å gjøre seg bemerket, noe det ikke vil overraske om hun også kommer til å gjøre i Oppsaldrakt neste sesong.

Vi ønsker Pernille Wang Skaug hjertelig velkommen til Oppsal Håndball!

Følg Oppsal Håndball på Facebook