Elselin Lee Øygarden er klar for Oppsal – Oppsal Håndball
Foto: Oppsal Håndball

Elselin Lee Øygarden er klar for Oppsal

En spennende bakspiller med stor målteft har signert for Oppsal Håndball.

Elselin Lee Øygarden (f.1995) vokste opp på Sørlandet, nærmere bestemt i Arendal. Der debuterte hun på Granes damelag i 2.divisjon som 16-åring, og hun ble lagets toneangivende spiller fra dag én. Faktisk ble hun den mestscorende spilleren i avdelingen med hele 145 mål for Grane i debutsesongen.

Etter flere sesonger som kaptein og nøkkelspiller i Grane satte Elselin kurs til Oslo i 2016, der hun ble del av Aker Topphåndball. Etter en sesong i Aker valgte Elselin å trappe ned litt på håndballen.

Nå er motivasjonen tilbake, og Elselin er klar til å satse 100 prosent igjen som bakspiller for Oppsal i Eliteserien.

Vi ønsker Elselin Lee Øygarden hjertelig velkommen til Oppsal Håndball!

Følg Oppsal Håndball på Facebook