Sara Rønningen til Oppsal – Oppsal Håndball

Sara Rønningen til Oppsal

En svært spennende linjespiller har signert for Oppsal.

Sara Sætre Rønningen (f.1996) har vært en sentral spiller for Levanger i flere sesonger. Hun er en fysisk sterk forsvarspiller, samtidig som hun har massevis med offensive kvaliteter. I årets 1.divisjon nettet hun hele 96 ganger for Levanger.

Sara, som kan se tilbake på mange kamper for aldersbestemte landslag, ønsker nå å satse for fullt på håndballkarrieren. Hun ble i vinter enig med Sola om overgang, men da klubben i sørvest ikke beholdt plassen på øverste nivå, ble kortene stokket om. Eliteserien venter fortsatt, men nå er det Oppsal Arena  som blir Saras hjemmebane. Der blir hun også gjenforent med tidligere lagvenninne Janne Eklo.

Vi ønsker Sara hjertelig velkommen til Oppsal Håndball!

Følg Oppsal Håndball på Facebook