Janne Håvelsrud Eklo klar for Oppsal – Oppsal Håndball
Foto: Levanger Håndballklubb

Janne Håvelsrud Eklo klar for Oppsal

Enda en talentfull bakspiller er klar for å entre Oppsaldrakta.

Janne Håvelsrud Eklo (f.1996) har mange år bak seg i Levanger Håndballklubb, der hun også under flere sesonger var en viktig brikke på  klubbens A-lag. Sesongen 2016/2017 var hun mestscorende for trønderne i 1.divisjon med over 100 nettkjenninger, og hun ble også kåret til årets spiller i klubben. Janne kan dessuten se tilbake på kamper for juniorlandslaget (LK96).

I fjor forlot Janne trønderklubben til fordel for spill i Follo. Der har hun også virkelig markert seg. Hun var lagets toppskårer med 140 mål i årets 1.divisjon, noe som betyr nesten 7 mål i snitt per kamp.

Det er ingen tvil om at Janne Håvelsrud Ekloer blir en spennende tilvekst både for Oppsal og Eliteserien.

Vi ønsker Janne hjertelig velkommen til Oppsal Håndball!

Følg Oppsal Håndball på Facebook