Tap for Vipers i første kvartfinale – Oppsal Håndball

Tap for Vipers i første kvartfinale

Vipers ble for sterke for Oppsals jenter nå i kveld.

Oppsaljentene henger godt med de første 20 minuttene, men på stillingen 6-6 sier jentene fra Kristiansand takk for følge og de går til pause med en seksmåls ledelse 9-15.

Andre omgang fortsetter slik første sluttet. Oppsal gjør for mange feil, og blir straffet knallhardt av Vipers som løper inn mange enkle mål.

Rikke Marie Granlund ble fortjent kåret til Oppsals beste spiller i kveld. . Arkivfoto: Annick Nielsen

Rikke Marie Granlund er igjen solid bakerst, og hun holder hjemmelaget inne i kampen. Rikke ble også kåret til Oppsals beste spiller i dag.

Arkivfoto: Annick Nielsen

Frida Nåmo Rønning er på full fart tilbake på håndballbanen og hun gjør en god 15 min periode i kveldens kamp.

Totalt sett i kveld er Oppsal rett og slett ikke gode nok.

På søndag spiller Oppsal sin siste kamp for sesongen og da ønsker jentene  å henge med lenger enn i dag.