Kan Oppsal skrelle igjen mot Vipers? – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Kan Oppsal skrelle igjen mot Vipers?

Onsdag spiller Oppsal kvartfinale i sluttspillet i Oppsal Arena mot årets seriemestere. Oppsals trener Børge Brown vurderer sjansene og oppsummerer sesongen.

Vi har bedt Oppsals trener Børge Brown vurdere onsdagens match, og samtidig gi en oppsummering av sesongen.

-Først og fremst er vi glade for at vi klarte å komme oss til sluttspillet. Det var et av målene vi ble enige om i spillergruppa i august. Ambisjonen var å kjempe om en sjetteplass etter endt seriespill, men vi havnet litt lavere enn det. Vi var ikke gode nok, samtidig som de små marginene bikket feil vei i noen kamper dessverre.

-Vi har spilt jevnt med mange av lagene over oss på tabellen, men vi har også vært svært langt unna i noen kamper. For eksempel passet Storhamar oss svært dårlig denne sesongen. -Likevel; vi har tatt fire poeng mer i år enn i fjor. Vi endte totalt på 18 poeng, mens vi fjor havnet på sjuendeplass med 14 poeng.

Foto: Annick Nielsen

-Oppsal Håndball har denne sesongen vunnet NM gull for jenter 20, vunnet 2.divisjon og elitelaget har tatt seg til sluttspillet. Totalt sett anser jeg at vi som klubb har prestert til godkjent. I tillegg har økonomien igjen gått i pluss, og vi har fått lisens uten anmerkning i år også. Det betyr at Oppsal Håndball drives sunt og godt, men innenfor små budsjetter.

-Onsdagens kamp mot Norges beste lag blir en tøff oppgave. Sist vi møtte dem spilte vi 30-30 i Oppsal Arena, et resultat som svært få hadde ventet. Da var vi litt heldige, siden Vipers var midt mellom to E-cup kvartfinaler. Nå kommer sørlendingene garantert ut i hundre siden de svært gjerne vil revansjere det som skjedde i seriekampen i Oppsal Arena i mars.

-Vi har lagt en kampplan for onsdag, så får vi se om vi er i stand til å ryste dem en gang til. Alle som legger turen til Oppsal Arena for å se Oppsal mot stjernene fra Sørlandet får svaret. Vi håper å se mange på tribunen!

Avtroppende trenerteam Børge Brown og Roger Gabrielsen har slagplanen klar til onsdagens kvartfinale i Oppsal Arena. Foto: Annick Nielsen

-For å oppsummere er jeg stolt av det jentene har prestert denne sesongen. De har stått på hele veien, og vært gode når vi har hatt kniven litt på strupen. Jeg ønsker alle spillerne lykke til videre i håndballkarrieren, og god ferd videre for dem som trapper ned. Takk til jentene og teamet for en god sesong, uansett hvordan vi klarer oss i to spennende kvartfinaler mot Vipers!

Onsdag kl. 18.00 blåses den første kvartfinalen mot Vipers i gang.
Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en hyggelig håndballopplevelse i Oppsal Arena!

Følg Oppsal Håndball på Facebook