Hovedtrener på plass – Oppsal Håndball
Foto: Trond Sørøy.

Hovedtrener på plass

Endre B. Fintland blir Oppsaldamenes nye trener.

Endre Birkrem Fintland er tilsatt som hovedtrener for Oppsal Damer A de kommende sesongene. Endre er 26 år, og kommer fra Kristiansand. Sin unge alder til tross har han vært håndballtrener i mange år allerede. Endre har siden nyttår vært en del av trenerteamet til Vipers Kristiansand, samtidig som han har trent 2.divisjonslaget til Våg. Endre har også rukket å ta en master i idrettsvitenskap.

Morten larsen, sportslig leder i Oppsal Håndball, forteller at Endre er en trener med en «moderne tankegang». Han er dedikert og villig, og ikke minst ser han viktigheten av å satse på talenter i egen klubb. For noen vil nok Endre være et litt ubeskrevet blad.
-Til dem kan vi si at han er faglig sterk, og at han hittil har svært gode skussmål fra sin trenerkarriere.

Endre kommer fra assistentrollen til Kenneth Gabrielsen i Vipers. Kenneth beskriver Oppsals trener som en solid trenerressurs. -Han har et smart hode, er flink på parketten og meget god på videoanalyse og forberedelser. Jeg har stor tro på Endre.

Endre sier selv at han er svært glad og ydmyk over å få denne muligheten.
– Oppsal synes å være en solid og strukturert klubb både på bredde- og elitesiden. Nå gleder jeg meg stort til alle de nye utfordringene og til til å bli kjent med et nytt miljø. Jeg har trivdes veldig godt både i Våg og i Vipers Kristiansand, og tar med meg erfaring derfra som jeg er sikker på vil hjelpe meg når jeg nå begynner på et nytt prosjekt i Oppsal.

Vi ønsker Endre hjertelig velkommen til Oppsal Håndball!

 

For ytterligere informasjon kontakt:

Sportslig leder Morten Larsen på telefon: 9969 8689

 

Kenneth Gabrielsen og Endre Birkrem Fintland i samarbeid på parketten for Vipers. Foto: Vipers Kristiansand