Larvik for sterke – Oppsal Håndball

Larvik for sterke

Selv om Oppsal i perioder hang godt med, var det aldri tvil om at poengene ville bli værende i Vestfold.

Førsteomgang hadde berg- og dalbanepreg, der Larvik ved flere anledninger gikk flere mål foran, som Oppsal så hentet inn, mye takket være godt meget solid keeperspill av Rikke Marie Granlund. Framover på banen glapp det mer for de blå, noe som bidro til at Larvik i omgangens siste minutter kunne gå fra 11-11 til ledelse 16-12 ved pause.

Rikke Marie Granlund sto nok en god kamp. Arkivfoto: Annick Nielsen

Første halvdel av andreomgang var jevn, men uten at Oppsal klarte å utfordre hjemmelaget på ordentlig. Utover i omgangen ble det forsøkt en del angrep med sju utespillere, men heller ikke det ga resultater. Larvik benyttet istedet sjansen til å pynte på kampresultatet mot slutten av kampen, og med seier 30-22 er den gamle storhet fortsatt til fulle med i gullkampen.

Oppsal hang i store deler av matchen godt med Larvik, men angrepsspillet ble denne gang i perioder litt for statisk og forutsigbart.

Best på Oppsal i kveld var målvakt Rikke Marie Granlund, mens Eira Aune noterte seg for sju mål. Like mange nettkjenninger hadde Thea Mørk, som ble kåret til beste spiller på hjemmelaget.

Etter kveldens kamp blir Oppsal stående med 14 poeng på niendeplass på en litt haltende tabell. Neste kamp for de blå spilles i Oppsal Arena kommende onsdag. Da møter jentene tabellnabo Sola i årets siste hjemmekamp, en kamp som også blir sesongens viktigste oppgjør. Den matchen vil nemlig avgjøre mye for hvordan tabellen kommer til å se ut ved sesongslutt.
Eira Aune puttet sju mål mot Larvik. Arkivfoto: Annick Nielsen

KAMPFAKTA
Larvik – Oppsal 30-22 (16-12)
Eliteserien kvinner 2017/18, 20. serierunde
Boligmappa Arena 4. april 2018

Oppsal: Rikke Marie Granlund, Eli Marie Raasok, Catharina Fiskerstrand Broch – Mette Leipart 2, Mariann Gabrielsen, Martine Welfler, Eira Aune 7, Emma Skinnehaugen, Rebecca Steinheim, Tina Magnus 1, Christina Solheim Andersen 4, Susann Iren Hall 2, Mia Kristin Syverud, Kristin Halvorsen, Marte Røkke 2 og Frida Nåmo Rønning 4 (3)

Mål Larvik: Thea Mørk 7, Kristine Breistøl 5, June Andenæs 5, Hege Løken 4, Emilie Christensen 3, Tamires de Araújo 2, Maria Hjertner 2, Tonje Berglie 1, Cassandra Tollbring 1

Utvisninger: Oppsal: 3×2 min; Larvik: 1×2 min
Dommere: Mads Dahlby Fremstad og Markus Kjelsrud Pedersen