Oppsal i bortekamp mot Larvik – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Oppsal i bortekamp mot Larvik

Litt påskefri avløses nå av sesongens tre siste seriekamper.

Oppsals motstandere i de gjenstående kampene er i tur og orden Larvik, Sola (hjemme) og Glassverket (borte). Onsdagens kamp i Larvik er den som på papiret ser desidert vanskeligst ut.

Vestfoldingene topper i øyeblikket Eliteserien, poenget foran Vipers, riktignok med en kamp mer spilt. Det betyr at onsdagens hjemmelag så absolutt er med i kampen om gullet, spesielt fordi Larvik skal møte nettopp Vipers i den nest siste serierunden.

Det er liten grunn til å tro at Larvik skal undervurdere Oppsal. Da lagene møttes i Oppsal Arena i november var det jevnt helt til siste slutt, men Larvik vant 23-24. Vestfoldlaget merket seg nok også Oppsals svært gode resultat (30-30) mot Vipers for få uker siden.

Eira Aune blir en viktig brikke for Oppsal i innspurten av årets Eliteserie. Foto: Annick Nielsen

Utfra forutsetningene vil det overraske stort om Oppsal tar poeng i Boligmappa Arena. Imidlertid vil det være svært viktig for laget å sitte igjen med en godfølelse etter kampen, slik at jenetene drar med seg selvtillit inn i de siste avgjørende matchene mot Sola og Glassverket.

Onsdagens kamp i Boligmappa Arena kan du se på handballtv.com kl. 18.30.

Følg Oppsal Håndball på Facebook