VM-kvalifiseringen for juniorjentene avlyst – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

VM-kvalifiseringen for juniorjentene avlyst

Tre Oppsaljenter dro til Serbia for å spille kvalifisering med juniorlandslaget. Den ble det imidlertid ikke noe av.

Kvalifiseringen, som skulle spilles i Serbia fra 23. til 25. mars, ble avlyst som følge av sikkerhetsmessige vurderinger gjort av den serbiske staten. Dermed ble det ingen kvalifisering for Mariann Gabrielsen, Catharina Fiskerstrand Broch og Anna Huse i denne omgang.

– Dette er en meget spesiell situasjon sier generalsekretær Erik Langerud i Norges Håndballforbund. I går ble kampen mellom Serbia og Kosovo avlyst da Serbia ikke møtte til kamp. Serbia ble dermed diskvalifisert fra videre deltakelse. Norge på sin side fikk en fin start på turneringen med seier 32-23 over Slovakia, og tok dermed et langt skritt mot VM deltakelse.

Norges Håndballforbund beklager situasjonen som nå har oppstått, og avventer videre beskjed fra EHF om hvordan VM kvalifiseringen skal gjennomføres.

Catharina Fiskerstrand Broch. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Anna Huse. Foto: Andreas Kristoffer Berge

 

Følg Oppsal Håndball på Facebook