Viktig hjemmekamp på søndag – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Viktig hjemmekamp på søndag

Fredrikstad kommer på besøk til Oppsal Arena, der hjemmelaget går for seier og kjærkomne poeng,

Det gjenstår fire serierunder i årets eliteserie, der Oppsal på søndag får besøk av et av sesongens overraskelseslag. Nyopprykkede Fredrikstad har nemlig hevdet seg bra, og ligger i øyeblikket på femteplass på tabellen med 21 poeng. Det er 9 poeng og 5 plasser foran Oppsaljentene, som på sin side trenger poeng for å klatre bort fra kvalikkplassen.

Marte Røkke har dokumentert form med 24 mål i de tre siste serierundene. Foto: Annick Nielsen

Da lagene møttes i Kongstenhallen i høst var det lenge jevnt, men Fredrikstad avsluttet best og sikret seg begge poengene (24-21). Det bør ligge an til en ny tett match på søndag, men poengene denne gang bør gjerne bli igjen i Oslo. Hjemmejentene er i hvert fall superklare for kamp. Det går alltid så mye lettere med god støtte fra tribunen, så møt opp og hei fram Oslos beste damelag!

Kampen i Oppsal Arena starter kl. 18.00.  Billetter ordner du enklest på forhånd her

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en hyggelig søndagskveld i Oppsal Arena!