Superviktig onsdagskamp med gratis inngang – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Superviktig onsdagskamp med gratis inngang

Oppsal får onsdag besøk av Gjerpen, i en kamp som er viktig for å bedre en utsatt tabellposisjon.

Oppsaljentene har sanket 9 poeng i årets Eliteserie, noe som rekker til en 10. plass på tabellen. Dersom dette skulle bli den endelige plasseringen ved serieslutt, vil laget møte ett lag fra 1.divisjon til kvalifisering om eliteserieplassen.

Det er imidlertid relativt kort vei opp til tryggere grunn på tabellen. Molde på 9.plass har i skrivende stund 11 poeng, mens Gjerpen har 12 poeng på den siste sluttspillplassen.

Nettopp Gjerpen er det Oppsal skal måle krefter med på onsdag, og det ligger da i kortene at dette blir en viktig match for begge lag. Oppsal kommer fra to strake ettmålstap, og nå er jentene virkelig tente på å dra en jevn kamp i sin favør. I tillegg ligger det et sterkt ønske om å revansjere seg fra lagenes første møte i Skien i høst, en kamp Gjerpen vant 32-25.

Talentfulle Eira Aune har tatt store steg denne sesongen, og hun blir viktig for Oppsal også på onsdag. (Foto: Annick Nielsen)

Denne gang er det Oppsal som har fordel av hjemmebane, og for å gi jentene mest mulig støtte fra tribunen inviteres det til gratis inngang i Oppsal Arena på onsdag. Dette er en flott anledning for alle idrettsinteresserte til å heie fram Oslos eneste lag i eliteserien for kvinner.

Onsdagens kamp i Oppsal Arena har avkast kl. 18.30. Gratisbilletter kan du ordne på forhånd her, benytt promokode Oppsal2018.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en hyggelig håndballkveld i Oppsal Arena!