Midtukekamp i Bergen – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Midtukekamp i Bergen

Tertnes er Oppsals motstander i onsdagens 15. serierunde.

Tertnes innehar 4.plassen på tabellen før onsdagens kamp, 9 poeng og 6 plasser foran Oppsal. Bergenslaget, som står med tre strake seiere i serien, stiller da naturlig nok som favoritter på hjemmebane.

Da lagene møttes i Oppsal Arena i september tok Tertnes poengene etter et jevnt oppgjør (26-29). Nettopp det å avgjøre jevne kamper har bergenserne vært gode til gjennom hele sesongen, noe som vitner om god moral i laget.

Oppsal har på sin side hatt en del stang ut denne sesongen, med flere knepne tap, nå sist med ett mål for Molde.  Jentene fortjener på sett og vis å få noe bedre betalt for innsatsen, og ikke noe ville smakt bedre enn å ta med poeng hjem fra Bergen på onsdag.

Onsdagens kamp i Haukelandshallen kan du se på handballtv.com kl. 18.00.

Følg Oppsal Håndball på Facebook