Oppsal tok poengene mot Stabæk – Oppsal Håndball

Oppsal tok poengene mot Stabæk

Oppsal vant med fem mål, og sto fram som det klart beste laget i den viktige kampen mot tabellnabo Stabæk.

Det ble en jevn start på kampen i Nadderud Arena, der lagene vekslet om å lede til halvspilt førsteomgang. Oppsal tok kommandoen i omgangens andre halvdel, og kunne gå til pause med tre måls ledelse.

Også omgang nummer to startet jevnt, men Oppsal beholdt hele tiden føringen. Ledelsen lå lenge på 3-4 mål, før jentene satte inn det definitive nådestøtet i kampens siste fem minutter. Seieren var aldri truet.

Strålende kamp av Rikke Marie Granlund Foto: Annick Nielsen

Dette var en flott gjennomført kamp av Oppsal, der mange meldte seg på framover og det kollektive fungerte godt i forsvarsarbeidet. Bakerst sto Rikke Marie Granlund en meget god kamp. Ingen tvil om at dette var en særdeles viktig seier for Oppsal, som gjør at en nå kan se oppover på tabellen.

Eira Aune ble kåret til banens beste. Foto: Annick Nielsen

Eira Aune fikk prisen som Oppsals beste spiller i Nadderud Arena. På hjemmelaget gikk prisen til Henny Reistad.

Neste match i Eliteserien for Oppsal er mot Molde i Oppsal Arena søndag 4. februar. Både Molde og Oppsal står med 9 poeng etter helgens serierunde, så neste kamp tilhører også så absolutt kategorien viktige kamper.

KAMPFAKTA

Stabæk – Oppsal 25-30 (13-16)
Eliteserien kvinner 2017/18,  13. serierunde
Nadderud Arena 21. januar 2018

Oppsal: Rikke Granlund, Eli Marie Raasok, Catharina Fiskerstrand Broch – Mette Leipart 4, Mariann Gabrielsen, Martine Welfler 1, Eira Aune 5, Emma Skinnehaugen, Rebecca Steinheim 3, Christina Solheim Andersen, Nina Stokland 2, Kristin Halvorsen 4, Marte Røkke 2, Frida Nåmo Rønning 3 (3) og Guro Nestaker 6

Mål Stabæk: Henny Ella Reistad 5, Marthe Diskerud 4, Caroline Ruud Helgesen 3, Thea Karlshaugen Pettersen 3, Kristiane Stormoen 3, Josefine Intelhus 2, Eline Jarlsrud Rikartsen 2, Katarina Viktoria Bjørnskau Berens 1, Mia Sophie Sando 1, Jenny Handal Sneve 1

Utvisninger: Oppsal: 4×2 min; Stabæk: 2×2 min
Dommere: Roger Nestaas og Omar Ingi Sverrisson