Viktig nabokamp på søndag – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Viktig nabokamp på søndag

En av sesongens viktigste kamper venter når Stabæk og Oppsal møtes i Nadderud Arena.

Før helgens 13. serierunde ligger Stabæk på direkte nedrykksplass med 5 poeng, mens Oppsal er på plassen over med 7 poeng. Begge lag kan med andre ord sies å være i litt poengnød. Oppsaltrener Børge Brown sier det slik: -Stabæk vinne og vi bør vinne på søndag.

Med slike forutsetninger kommer det garantert til å bli en tett og tøff match i Nadderud Arena. Stabæk har vist en fin utvikling i spillet siden lagene møttes i Oppsal Arena i høst, et oppgjør som Oppsal vant 33-31.

Børge Brown var ikke fornøyd med onsdagens prestasjon mot Byåsen, men ser optimistisk fram til søndagens match mot Stabæk. (Foto: Annick Nielsen)

-Vi gleder oss til ny kamp på søndag,  og vi drar så definitivt til Nadderud Arena for å ta to nye poeng. Samtidig håper vi mange tar turen i hallen og lager bra stemning, sier Oppsals trener.

Søndagens kamp i Nadderud Arena blåses i gang kl. 18.00, og vi anbefaler så absolutt en tur til Bærum. Kampen vises også på handballtv.com.

Fornøyde Oppsaljenter etter seieren 33-31 i Oppsal Arena i september. Reprise på søndag? (Foto: Andreas Kristoffer Berge)

Følg Oppsal Håndball på Facebook