Byåsen best i Oppsal Arena – Oppsal Håndball

Byåsen best i Oppsal Arena

Trønderne viste seg som det klart beste laget da Oppsal tapte med 13 mål.

Oppsal startet kampen på fint vis med bra fart i angrepsspillet og gode avslutninger. Etter snaue 1o minutters spill var hjemmejentene i føringen 6-3, og matchbildet så veldig lyst ut. Den gode åpningen ble imidlertid fulgt av en 10 minutter lang måltørke, og den anledningen brukte Byåsen til å stikke i fra. Ved pause var trøndernes ledelse på 6 mål.

Andreomgang fortsatte i samme gate som den første. Byåsen økte ledelsen til 10 mål før det var spilt ti minutter, og kampen var i realiteten avgjort. Oppsal hadde en brukbar periode midtveis i omgangen, der de nærmet seg bortelaget noe, men det ble aldri spennende. Mot slutten økte bortelaget påny ledelsen til komfortable 20-33.

Marte Røkke scoret fem mål og var Oppsals beste spiller. Foto: Annick Nielsen

Marte Røkke scoret flest mål for hjemmelaget, og hun fikk også prisen som lagets beste spiller. Moa Høgdahl fikk BB-prisen hos Byåsen.

Oppsal blir værende på 10.plassen etter kveldens kamper i Eliteserien. Nå gjelder det for jentene å legge kveldens svake kamp raskt bak seg. Allerede førstkommende søndag venter nemlig en særdeles viktig bortekamp mot tabellnabo Stabæk, som ligger to poeng bak Oppsal. Utfallet i Nadderud Arena vil derfor ha stor betydning for bunnstriden i årets Eliteserie.
KAMPFAKTA
Oppsal – Byåsen 20-33 (10-16)
Eliteserien kvinner 2017/18,  12. serierunde
Oppsal Arena 17. januar 2018

Oppsal: Rikke Granlund, Eli Marie Raasok, Catharina Fiskerstrand Broch – Mette Leipart 1, Mariann Gabrielsen 1, Martine Welfler, Eira Aune 1, Emma Skinnehaugen 1, Rebecca Steinheim 2, Christina Solheim Andersen, Katrine Harberg, Mia Kristin Syverud 2, Kristin Halvorsen 2, Marte Røkke 5, Frida Nåmo Rønning 3 (3) og Guro Nestaker 2

Mål ByåsenIda Hernes 8 (5), Moa Høgdahl 6, Hanna Maria Yttereng 6, Marit Røsberg Jacobsen 5,  Maren Nyland 2, Kristin Venn 4, Maren Roll Lied 1, Silje Katrine Waade 1

Utvisninger: Oppsal: 1×2 min; Byåsen: 1×2 min
Dommere: Tor Brede Launes og Vidar Larsen