Nye poeng mot Byåsen? – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Nye poeng mot Byåsen?

En spennende kamp venter Oppsal på onsdag når trøndernes storhet gjester Oppsal Arena.

Andre del av sesongen startet veldig bra for Oppsaljentene med seier mot Glassverket. Nå kommer det viktige kamper på rekke og rad de nærmeste ukene, og det er å håpe at den gode trenden som startet allerede med juniorjentenes NM-gull i romjula holder seg lenge.

Oppsal beseiret, for mange litt overraskende, Byåsen med tre mål i serieåpningen i Trondheim i september. Siden er det trønderne som har plukket flest poeng i serien, 12 i tallet, noe som gir en sjetteplass på tabellen for Byåsen. Det er fem poeng ned til Oppsal på 10.plassen.

Frida Nåmo Rønning er tilbake i spill for Oppsal etter et langt skadeavbrekk. Foto: Annick Nielsen

Byåsen stiller, som Oppsal, med et relativt ungt lag, der landslagsaktuelle Marit Røsberg Jacobsen, Silje Waade og Moa Høgdahl er blant de største profilene å se opp for. Til tross for litt skral poenfangst, spilte Oppsal ganske jevnt med mange av de bedre lagene i Eliteserien under høstsesongen. Det er all grunn til å tro på et spennende oppgjør i Oppsal Arena onsdag kveld, der avkast tas kl. 18.00.

Skaff deg dine billetter på forhånd her
Husk at håndball oppleves aller best i hall – hjertelig velkommen til Oppsal Arena!

Følg Oppsal Håndball på Facebook