Jubel i Oppsal Arena på søndag? – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Jubel i Oppsal Arena på søndag?

Søndag starter Eliteserien opp igjen for Oppsal med hjemmekamp mot Glassverket.

Sesongen startet veldig bra for Oppsaljentene, men i de siste høstkampene ble det en del stang ut. Tap i jevne kamper mot både Fredrikstad, Sola og Larvik bidro til at Oppsal ligger litt utsatt til på tabellen i det den andre delen av sesongen nå tar til. Laget innehar i øyeblikket kvalifiseringsplassen med 5 poeng.

Søndagens kamp mot Glassverket blir derfor svært viktig. Bortelaget befinner seg helt nederst på tabellen uten poeng så langt. Drammenserne har imidlertid spilt relativt jevnt mot flere lag, senest i midtuka ble det kun tremålstap for Tertnes. Likevel skal søndagens kamp være en anledning som Oppsal ikke kan gi fra seg for å oppnå bedre kontakt med lagene over på tabellen.

-Nå gleder vi oss til å komme i gang igjen etter en lang pause i seriespillet, forteller Oppsaltrener Børge Brown. -Flere av jentene har vært engasjert rundt juniorlagets NM-finale, og de øvrige har også holdt seg godt i gang. Vi bør derfor stille godt forberedt til søndagens kamp, som er av det viktige slaget for oss.

-Uansett kommer vi ikke til å undervurdere Glassverket. Vi går all-in for å ta våre første poeng på lenge i Oppsal Arena på søndag, helst foran et stort hjemmepublikum. -Det gir en ekstra boost med mye folk på tribunen, avslutter en spent Børge Brown.

Kampstart på søndag er kl. 18.00. Skaff deg dine billetter på forhånd her.
Husk at håndball oppleves aller best i hall – hjertelig velkommen til Oppsal Arena!

Følg Oppsal Håndball på Facebook