Tredje finale for Oppsaljenter! – Oppsal Håndball

Tredje finale for Oppsaljenter!

Fire Oppsaljenter og to fra støtteapparatet er klare for sin tredje NM finale.

Frida Rønning, Ricke Bøttger, Kristin Halvorsen og Mariann Gabrielsen har alle vært i Oppsal Håndball siden håndballskolen. I morgen spiller de sin tredje NM finale for junior i Oslo Spektrum. Med seg på benken har de også en av Oppsals trenere Roger Gabrielsen og oppmann Oddbjørn Halvorsen som også har vært med på de tidligere finalene.

Det er imponerende at Oppsal er i juniorfinalen for tredje gang siden 2014. I 2014 og i fjor endte det med sølv, begge ganger etter tap for Byåsen. 29. desember kl. 12.00 er det Sola som vil være motstander i Oslo Spektrum. Hva ville ikke vært bedre enn om det da også ble en endring på medaljenes valør!

Vi håper på slike gledesscener etter finalenkampen på fredag. Foto: Oddbjørn Halvorsen

NM-finalen sees aller best live i Oslo Spektrum, men den vises også på TV2 Sportskanalen og Sumo. Dessuten har HTV NM-sending hele dagen fra kl. 11.30. Der vil man kunne følge spillere, trenere, publikum og andre gjester. HTV-sendingen finner du her; www.handballtv.com/?match=71177

Vi ønsker Oppsal lykke til!