Siste sesong for Oppsal – Oppsal Håndball

Siste sesong for Oppsal

Guro Nestaker går til Storhamar til sommeren.

Guro Nestaker har bestemt seg for klubbskifte neste sesong. Oppsaltrener Børge Brown synes det er synd å se stortalentet forsvinne, men er likevel tydelig på at Oppsal er en klubb med begrensede ressurser som driftes fornuftig innenfor stramme budsjetter.

-Vi må ha fokus på å utvikle unge utøvere til å takle eliteserienivået. Så får det heller være at ekstraordinære talenter siden forsvinner til klubber med større budsjetter der de sportslige utfordringene vil være større.

– Guro er et slikt talent. Hun har hatt en betydelig utvikling den tiden hun har vært i Oppsal, til tross for en del skadetrøbbel. Når hun nå har tatt et valg om å spille for Storhamar, vil vi ønske henne lykke til videre i karrieren. Hun er en spiller som kan nå langt. Men først og fremst ser vi fram til å se Guro gi 100 prosent i Oppsaldrakt resten av sesongen!

Foto: Annick Nielsen