NM-semifinale på torsdag – Oppsal Håndball
Foto: Oddbjørn Halvorsen

NM-semifinale på torsdag

Oppsal J20 får torsdag besøk av Tertnes i den første av to semifinaler i cupen.

Oppsaljuniorene kan denne uka glede seg til to spennende kamper mot Tertnes, der sammenlagtvinneren får finalebillett til Oslo Spektrum. Oppsal starter med hjemmekamp torsdag, mens returkampen spilles i Bergen dagen etter.

Oppsal var i J20-finalene både i fjor og for tre år siden, og muligheten for enda en finaleopptreden er så absolutt til stede. Det blir imidlertid to tøffe kamper mot Tertnes, som i likhet med Oppsal stiller med flere spillere som har mye spilletid fra Eliteserien.  Lagene møtte hverandre også i det innledende puljespillet i årets NM, og den kampen vant bergenserne 17-23.

Torsdagens kamp har avkast i Oppsal Arena kl. 18.00. Møt opp og gi jentene god støtte på veien mot Oslo Spektrum!

Mer om NM junior på NHFs nettsider

Følg Oppsal Håndball på Facebook