Årets siste hjemmekamp – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Årets siste hjemmekamp

Ingen ringere enn de regjerende mesterne fra Larvik er motstander i siste hjemmekamp før mesterskapspausen.

Årets utgave av Larvik er riktignok en ganske annen enn hva vi har sett i Oppsal Arena de seneste sesongene. Det har skjedd store utskiftninger hos vestfoldingene, og «nye Larvik» har så langt prestert på et mer «menneskelig» nivå. Likevel har de et solid toppnivå, og dersom Oppsal skal utfordre til jevn match forutsetter det at hjemmejentene treffer noe nær sitt maksnivå. I de siste kampene har det vært en del rusk, nå sist mot Fredrikstad var det framover på banen at ikke alt fungerte optimalt.

Oppsaltrener Børge Brown har brukt mye tid på analyser inn mot onsdagens kamp. -I starten av sesongen gjorde vi over 30 mål, men vi slapp inn altfor mange også. Etter kampen mot Gjerpen la vi ekstra trykk og fokus på forsvarsspillet. Vi har sett en klar bedring i forsvarsspillet i de siste kampene, både i 2.omgang mot Vipers, 40 minutter mot Storhamar og stort sett hele kampen mot Fredrikstad.

Børge Brown Foto: Morten Schau

-Gjennom det store fokuset på forsvarsspillet, har vi dessverre mistet mye av rytmen og trykket i etablert angrep. Dette måtte vi igjen ta tak i med sikte på å gjenskape det positive vi fikk til i denne fasen i starten av sesongen. Nå ser vi absolutt gode tendenser i denne delen av spillet vårt på trening, så da gjelder det bare å få potensiale ut i kamp også. Vi har rullert rundt på mange spillere i stort sett alle kampene denne sesongen. Får vi alle til å være trygge og gode i sine roller, kan det bli veldig artig og spennende fremover.

-Nå gleder vi oss først og fremst til å møte et godt lag som kjemper om medaljer og avansement i Champions League. I de to foregående sesongene har vi klart å henge med i én omgang mot Larvik, men det er vanskelig å si hvor langt det kan rekke denne gang. Vi ønsker i hvert fall å fremstå med våre verdier, RÅSKAP OG GLEDE, foran et stort hjemmepublikum på onsdag, avslutter en spent Børge Brown.

Kampstart på onsdag er kl. 18.30. Skaff deg dine billetter på forhånd her.
Husk at håndball oppleves aller best i hall – hjertelig velkommen til Oppsal Arena!

Følg Oppsal Håndball på Facebook