Høyinteressant kamp på søndag – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Høyinteressant kamp på søndag

Oppsal skal på poengjakt i Østfold i søndagens åttende serierunde i Eliteserien.

I Kongstenhallen skal Oppsal opp mot en av årets overraskelser i Eliteserien. Fredrikstad åpnet sesongen med sjokkseier borte mot Larvik, og har fulgt opp med ytterligere fire seiere. Med ti poeng ligger Fredrikstad på 5.plass på tabellen når en tredjedel av sesongen er unnagjort.

Oppsal ligger i skrivende stund på 9.plass med fem poeng, og det sier seg selv at østfoldingene bærer favorittstemplet i søndagens kamp. Det bør passe Oppsaljentene bra å være underdogs, da har en alt å vinne etter en noe tung periode. Med flere kamper på rad uten seier, kan det skorte litt på selvtilliten.

Flere av Oppsals motstandere den siste tiden har imidlertid tilhørt det absolutte øvre sjiktet i serien, og det er lag som Oppsal utfra dagens forutsetninger ganske sjelden vil slå. Vi anser søndagens motstander til å være en mer overkommelig motstander. Dersom jentene får forsvarsspillet til å sitte, og samtidig tør å gå mer direkte på mål, tror vi publikum i Kongstenhallen vil bli servert en spennende kamp.

Kampen vises på handballtv.com kl. 14.30 – merk for øvrig det litt uvanlige tidspunket for kampstart.

Følg Oppsal Håndball på Facebook