Oppsal J20 til semifinale – Oppsal Håndball
Foto: Oddbjørn Halvorsen

Oppsal J20 til semifinale

Juniorjentene gjorde jobben i Drammen ved å ta seg til semifinalen i NM.

Oppsal avgjorde kvartfinalen i Drammen gjennom en knallgod start på kampen. Etter 20 minutter var jentene åtte mål foran (4-12), og grunnlaget for seier og cupavansement var lagt.

Glassverket fikk mer orden i rekkene utover i matchen, men uten at drammenserne på noe tidspunkt helt klarte å utligne forspranget. Ved kampslutt viste tavla 27-29, og Oppsaljentene kunne velfortjent juble for semifinaleplass.
Vi gratulerer med super innsats!

Semifinalene skal spilles i løpet av november, og de avgjøres over to kamper (hjemme/borte). De øvrige lagene som gjenstår er Sola, Rælingen og vinneren av Tertnes/Byåsen.

Som vanlig spilles cupfinalene i Oslo Spektrum i romjula, nærmere bestemt 29. desember. Juniorjentene har så absolutt noen spennende uker i vente. Vi minner om at Oppsal var i finalen både i 2014 og 2016…

KAMPFAKTA
Glassverket – Oppsal 27-29 (9-15)
NM J20 2017, kvartfinale
Glassverket idrettshall 31. oktober 2017

Oppsal: Catharina Fiskerstrand Broch, Marie Cleife Gillholm – Stine Holterdahl, Mariann Gabrielsen 3, Eira Aune 1, Amalie Hedvig Haug, Nora Løken, Ricke Bøttger 5, Marthine Svendsberget 5, Kaja Grindheim Ronglan 2, Mia Kristin Syverud 1 (1), Kristin Halvorsen 4 (1), Malin Lundemo 3, Katrine Harberg  og Julie Granum 5

Toppscorer Glassverket: Thale Deila 11