Morten Larsen blir sportslig leder – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Morten Schau

Morten Larsen blir sportslig leder

Etter en lengre periode uten sportslig leder er vervet nå besatt.

Styret i Oppsal Håndball har gitt Morten Larsen vervet som ny sportslig leder for Dame A, 2. divisjon og J18-1 i Oppsal IF Håndball. Han tiltrer rollen tirsdag 24. oktober.

Morten er kjent for mange i Oppsal, og vi har spurt ham om det var en vanskelig beslutning å ta på seg dette vervet.

-Jeg fungerte jo også i perioden 2010 -15 i denne rollen, så arbeidet er ikke ukjent for meg. Nå har jeg vært i prosess med styret en periode, og når vi kom frem til et ansvarsområde jeg følte var riktig for meg, så var valget enkelt.  Jeg har klare tanker om hva som må til for klubben jeg bryr meg så mye om, men samtidig blir det å starte litt fra «scratch» siden både spillere og trenerteam er fornyet siden jeg var i klubben sist.

Hva har du gjort de siste årene?
-De siste sesongene har jeg gjennom opphold i Glassverket (rekruttlaget) og Aker Topphåndball få ny kunnskap. Ikke minst gjennom verdifull erfaring som hovedtrener i disse klubbene. Jeg er sikker på at denne erfaringen vil kunne være viktig i det arbeidet som nå skal gjøres. Jeg har også de siste årene fått med meg Trener 4 (NHF Master Coach), noe som kommer godt med i arbeidet rundt det sportslige.

Noen tanker om hva som vil stå først på agendaen?
-Det første jeg skal ta tak i er å etablere et sportslig utvalg som skal bestå av personer som er villig til å ”brette opp ermene” for denne klubben. Jeg håper og tror vi kan få til et team som skal bygge videre på alt det gode arbeidet som er gjort.

-Nå er det bare å starte på oppgaven, og jeg ser virkelig fram til å komme tilbake i Oppsal Håndball, avslutter den påtroppende sportslige lederen.