Søndag kommer serielederne – Oppsal Håndball

Søndag kommer serielederne

Da blir det fest i Oppsal Arena, med topp håndball, gratis inngang og masse folk på tribunene.

Søndag kommer trener Arne Senstad til sin gamle hjemmearena. Med seg har han et lag som så langt ikke har avgitt poeng på de første seks kampene i årets eliteserie. Av profiler på laget kan nevnes Heidi Løke, Kamilla Sundmoen, Betina Riegelhuth og ex-Oppsalspiller Anne-Kjersti Suvdal.

Vi må også varsle for årets stjerneskudd på Hamar-laget, nemlig Elise Skinnehaugen, som ved flere anledninger har fått prisen som banens beste. Et artig poeng på søndag er at hun for første gang vil spille mot sin tvillingsøster Emma, som nylig signerte for Oppsal.

Anne Kjersti og Arne gleder seg til å komme tilbake og spille i Oppsal Arena. Arne ønsker full trøkk på tribunen og at skilleveggen skal opp – og det skal den 😀. Det er nå forhåndsbestilt nesten 700 billetter, så her blir det trøkk. Bestill GRATIS billetter her: https://oppsalhandball.ticketco.no/nb/e/eliteserien__oppsal__storhamar

Posted by Oppsal Håndball on Friday, 20 October 2017

 

Oppsaltrener Børge Brown ser fram til søndagens kamp, som trolig vil gå for fullsatte tribuner.

Det var en litt tynn tropp som møtte Vipers nå i midtuka?
-Ja, vi har hatt en periode med sykdom i troppen, men vi håper dette nå har snudd. Til søndagens kamp vet vi imidlertid ikke per i dag om Guro Nestaker er tilbake etter skaden hun pådro seg i kampen mot Sola.

Hva kan de mange på tribunen forvente seg på søndag?
-Søndag møter vi serielederen, og et lag som ganske sikkert vil ende opp med medaljer i årets eliteserie. Storhamar har en bred og god stall med mange rutinerte spillere. De besitter høy kvalitet i laget, og blir en tøff nøtt å knekke, men vi ønsker virkelig å revansjere vår første omgang fra Vipers-kampen da ingenting fungerte.

-Generelt har vi svingt i kvalitet fra gode aksjoner til langt unna ønsket nivå. Den siste tiden har vi fokusert på å bli bedre i etablert forsvar, og der har vi gjort noen framskritt den siste uka. Så får vi se hvor langt det rekker mot hamarsingene. Vi gleder oss uansett veldig til å måle krefter mot en av gullkandidatene foran masse publikum i Oppsal Arena, avslutter en spent Børge Brown.

Dette er en kamp alle bør få med seg – velkommen i Oppsal Arena søndag kl. 18.00.

Dine gratisbilletter får du her

Heidi Løke er klar for kamp mot Oppsal til Søndag

Heidi Løke gleder seg til å spille mot Oppsal til søndag:) Kommer du? GRATIS billetter skaffer du deg ved å klikke på linken under og bruke PROMOKODE: easyAVFALL. Velkommen!https://oppsalhandball.ticketco.no/nb/e/eliteserien__oppsal__storhamar

Posted by Oppsal Håndball on Thursday, 19 October 2017