Tøff midtukekamp for Oppsal – Oppsal Håndball
Foto: Andreas Kristoffer Berge

Tøff midtukekamp for Oppsal

Det venter hårda bud når Vipers er verter i Aquarama på onsdag.

Sesongens største favoritter til å vinne Eliteserien er Oppsals utfordring på onsdag. Sørlendingene har langt på vei innfridd, selv om det ble et uventet tap borte mot Tertnes i forrige serierunde.

I helgen var Vipers på ny i aksjon, og laget imponerte da stort ved å knuse Buducnost i Champions League.

Det er derfor uten tvil et lag i storform som ønsker velkommen på onsdag. Eneste mulige minus for vertene kan være at de har et veldig tøft kampprogram, med både hjemlig serie og  Champions League. To kamper i uka i gjennomsnitt i 6 uker krever en fornuftig disponering av troppen.

Vipers har forsterket laget vesentlig foran årets sesong. Blant de mange nyankomne er Malin Aune, som onsdag gleder seg til å møte tidligere lagvenninner.

Les intervju med Malin på nettsidene til Vipers

Oppsal skuffet i siste seriekamp mot Gjerpen, men har i starten av sesongen i perioder vist mye positivt. Det skal så absolutt være mulig å gi vertene god motstand på onsdag. Jentene kan i hvert fall gå til kampen med senkede skuldre.

Kampen vises på handballtv.com,  kampstart kl 18.30.

 

Allerede på søndag er det ny kamp mot topp motstand i Oppsal Arena, attpåtil med GRATIS inngang! Sikre deg gratisbilletter allerede nå.

Følg Oppsal Håndball på Facebook