Cupexit for Oppsal – Oppsal Håndball
Foto: Andreas Kristoffer Berge

Cupexit for Oppsal

Det ble dessverre tap mot Sola i fjerde runde i NM.

Publikum i Oppsal Arena måtte gå skuffet hjem i kveld etter at det dessverre ble tap mot Sola i fjerde runde i NM.

Sola startet kampen best og etter halvspilt omgang var stillingen 6-11.  Oppsal slet med å stoppe kampens toppscorer Tonje Nøstvold som scoret hele 12 mål i løpet av kampen.  Sola ga aldri fra seg ledelsen og til pause var stillingen 11-18.

Ledelsen lå stort sett på 6-7 mål gjennom hele andre omgang, og det var aldri tvil om hvor seieren ville gå. Sluttresultatet ble 26-33. Vi gratulerer Sola med seieren og ønsker de lykke til videre i cupen.

I dagens kamp er vi langt unna forventet og planlagt nivå bakover, sier Børge Brown. Vi har et kampmål om kun 24 baklengs mål, noe vi er langt unna i dag. Vi slipper inn 18 mål i første omgang. Duellspillet må opp!  Alle spillerne må opp på samme nivå som Eira Aune var i dag.
Dessverre er NM over for denne gang, sier Børge Brown.

Til helgen er det nye muligheter i NM J.20.

Dessverre ble det en skade på Oppsals storskytter Guro Nestaker i kveldens kamp. Guro har i kveld tatt bilde og det er konstatert at det ikke er brudd. Det er positivt for oss.

Eira Aune ble kåret til Oppsals beste spiller, mens Tonje Nøstvold fikk utmerkelsen på bortelaget.

 

 

KAMPFAKTA
Oppsal – Sola  26-33 (11-18)
NM kvinner,  4 runde
Oppsal Arena 4. oktober 2017

Oppsal: Martine Welfler (2), Eira Aune(4), Anna Huse, Rebecca Steinheim, Tina Magnus(2), Christina Solheim Andersen(5), Rikke Marie Granlund,  Ricke Bøttger, Eli Marie Raasok, Kristin Halvorsen(6), Marte Røkke, Frida Nåmo Rønning, Guro Nestaker(4), Mette Lepart(1), Mariann Gabrielsen (2).

Mål Sola: Kimberley Ewanovich, Oda Aasheim, Elisa Christensen, Vilde Nord, Hadja Cisse, Line Ellertsen, Anna Bjørke Kallestad, Sisse Marie Bøge Fahlberg, Marianne Klepp Andersen, Abbey Perry, Kristiane Knutsen, Alicja Lucyna Zacharska, Tonje Nøstvold, Hege Holgersen Danielsen, Camilla Herrem

Utvisninger: Oppsal: ingen; Stabæk: ingen
Dommere: Vegard Klokk Kalløkkebakken og Pål Alexander Valbjør

Neste hjemmekamp er mot Storhamar hjemme i Oppsal Arena søndag 22 oktober kl. 18.00

Billetter kan du kjøpe her

Følg Oppsal Håndball på Facebook