Åpen cupkamp – Oppsal Håndball
Foto: Andreas Kristoffer Berge

Åpen cupkamp

Sola gjester Oppsal Arena på onsdag, der en kvartfinalebillett ligger i potten.

Sola har kanskje skuffet litt i innledningen av årets Eliteserie. En seier på fire kamper har det hittil blitt på jærbuene. Hjemmejentene har på sin side hatt en god start på sesongen, selv om det ble tap sist mot Tertnes.

Onsdag er det imidlertid ikke poeng, men avansement det skal spilles om. I fjor røyk Oppsal ut i nettopp 4.runde, i en tett kamp mot Molde, og det kan bli jevnt også på onsdag. Et hardtsatsende Sola har forsterket med Camilla Herrem til årets sesong. Andre profiler på laget er stortalentet Line Eilertsen og veteranen Tonje Nøstvold.

Med maksnivå i forsvarsspillet, samt bedre uttelling i kontraspillet enn mot Tertnes, bør Oppsal ha en god mulighet til å ta seg til kvartfinalen. Om så skjer er veien litt kortere til årets cupfinaler som spilles i Oslo Spektrum 29. desember.

Håndball oppleves best i hall  – velkommen til en spennende kamp i Oppsal Arena onsdag kl 18.00!

Følg Oppsal Håndball på Facebook