Spennende søndagskamp – Oppsal Håndball
Foto: Andreas Kristoffer Berge

Spennende søndagskamp

Oppsal får besøk av Tertnes i Oppsal Arena.

Søndag kl. 18.00 er det duket for sesongens andre hjemmekamp i Oppsal Arena. Tertnes tar turen fra Bergen, og det ligger an til en svært spennende match.

Lagene møttes til treningskamp under oppkjøringen i august, og da vant Oppsal med knappest mulig margin. Så langt i Eliteserien har Oppsal overbevist med to seiere og en uavgjort, mens gjestene står med 4 poeng etter tre runder. Tapet kom mot Molde , men Tertnes slo tilbake i midtuka med klar seier på bortebane mot Gjerpen.

Oppsaltrener Børge Brown holder Tertnes som knepne favoritter. – Jeg mener de er det beste laget av dem vi har møtt så langt i serien. Riktignok røk de på tap mot Molde hjemme, men da fikk deres høyreback rødt kort, noe som endret hele kampbildet.

Foto: Andreas Kristoffer Berge

-Tertnes spiller en fin håndball, og de har gode håndballspillere i troppen sin. Grunnstammen i laget er inntakt, og de har fått inn solide spillere som Vilde Ingeborg Johansen (Larvik) og Thea Stankiewicz (Fana). Målvakt Marie Davidsen har dessuten hatt en fin start på sesongen.

-Selv har vi fått en fin start på sesongen, men vi har svingt veldig mye i kvalitet. For vår del er det viktig å ta en kamp av gangen, og jobbe med å bedre alle faser av spillet vårt. Det må til om vi skal ha mulighet for poeng mot et godt lag som Tertnes, avslutter Børge Brown.

 

Det vil ikke overraske om dette blir en jevn kamp, der fokus og prestasjoner mot slutten av kampen kan komme til å vise seg avgjørende.

Møt opp og hei de blå fram mot nye poeng. Husk at håndball oppleves best i hall – velkommen i Oppsal Arena søndag kl. 18.00.

Billetter kjøper du her

Følg Oppsal Håndball på Facebook