Mer jubel i Molde? – Oppsal Håndball

Mer jubel i Molde?

Søndag reiser Oppsal til Nordvestlandet, til en motstander som også har full pott etter to serierunder.

Nyopprykkede Molde har, som Oppsal, to seiere så langt i Eliteserien. Romsdølingene slo Gjerpen i premieren, og tok onsdag en fin skalp ved å banke Tertnes i Bergen.

Molde har forsterket laget med flere utenlandske spillere før årets sesong, men lagets fremste profiler er likevel de tre lokale søstrene Obaidli. Det kan spesielt gjelde å ha et fokus på playmakeren Anniken Obaidli, som har kommet sterkt tilbake etter langtidsskade.

Det er definitivt to lag i flytsonen som braker sammen i nye Molde Arena søndag kl.18.00. Det ligger an til et tett og spennende oppgjør, der Oppsal så absolutt har muligheter for poeng dersom jentene får forsvarsarbeidet til å sitte.

Kampen følger du på handballtv.com – avkast kl. 18.00.

 

Oppsal Håndball på Facebook