Oppsal vs Stabæk på søndag – Oppsal Håndball
Foto: Andreas Kristoffer Berge

Oppsal vs Stabæk på søndag

Det er et interessant lokaloppgjør som drar Eliteserien i gang i Oppsal Arena.

Oppsal startet årets eliteserie på best tenkelige vis ved å vinne på bortebane mot Byåsen. Stabæk på sin side tapte relativt klart hjemme mot Tertnes. Basert på serieåpningen vil nok Oppsal bære et lite favorittstempel.

På søndag er det imidlertid helt nye kort som deles ut, og mye taler for at dette kan bli en jevn kamp. Det synes i det hele tatt å være lite som skiller mange av lagene i årets serie. Dersom det skal bli hjemmeseier, må ihvertfall jentene opp flere hakk fra onsdagens cupkamp mot Nordstrand, da lite fungerte i lange perioder. Nå bør i det minste spillerne være nullstilt etter Byåsen-seieren.

I fjor endte tilsvarende kamp i Oppsal Arena med en klar seier til Oppsal (31-23). Det er lov å tro på to poeng på søndag også, mot et ungt og relativt uerfarent Stabæk-mannskap.

Få med deg denne spennende matchen om hvilken klubb som er best i Stor-Oslo. Husk at håndball oppleves aller best i hall – velkommen på kamp i Oppsal Arena!

Billetter til Oppsal-Stabæk får du kjøpt her

 

Følg Oppsal Håndball på Facebook