Oppsal videre i cupen – Oppsal Håndball

Oppsal videre i cupen

En ok omgang var nok for de blå til å ta seg videre i NM.

Oppsal leverte en svak 1. omgang mot Nordstrand i NM-kampen i Nordstrandshallen. 14-10 til hjemmelaget ved pause sier i grunnen alt.

Børge Brown, Oppsals trener, oppsummerer kampen mot 2.divisjonslaget: -Vi var ekstremt langt unna ønsket nivå i 1.omgang. Målvakt Eli Raasok får en umulig oppgave, der forsvaret overhodet ikke henger sammen. -De som startet kampen fikk en ny sjanse, og de sto vesentlig bedre opp i 2.omgang.
Talentfulle Mariann Gabrielsen nettet fem ganger. Foto: Andreas Kristoffer Berge
-Vi vinner til slutt ganske greit med seks mål, men uten å imponere. Kveldens kamp har likevel et positivt aspekt ved seg, ved siden at vi faktisk avanserer: Nå har vi beina godt plantet på jorda igjen, etter det gode resultatet mot Byåsen. Det betyr at vi er nullstilt, og virkelig klare til søndagens viktige kamp mot Stabæk.

Guro Nestaker oppsummerer for kvinnneidrett.no

NMs 4.runde skal spilles 4. oktober. Hvem som blir Oppsals motstander blir klart under torsdagens trekning.

Oppsals første hjemmekamp i Eliteserien 2017-18 er mot Stabæk i Oppsal Arena søndag 10. september. Husk at det både er enkelt og besparende å kjøpe sesongkort som gir adgang til alle Oppsals hjemmekamper i eliteserien . Informasjon finner du her.