Nabooppgjør i cupen – Oppsal Håndball
Foto: Andreas Kristoffer Berge

Nabooppgjør i cupen

Onsdag er det Nordstrand som skal til pers mot Oppsaljenter fulle av selvtillit.

Noe av det mest spennende i håndballen er lokaloppgjør. Onsdag er sjansen der for å se et klassisk oppgjør mellom Nordstrand og Oppsal.

Klubbene kan se tilbake på mange jevne bataljer de siste sesongene. Etter Nordstrands nedleggelse av elitelaget i 2016, er det denne gang heller tvilsomt om deres 2.divisjonslag vil kunne holde følge med Oppsal gjennom 2×30 minutter. Når 2.divisjon møter eliten, bør nivåforskjellen også prege kampresultatet.

For flere av Oppsals spillere blir kampen ekstra spesiell, deriblant Mette Leipart (bildet). Hun er en av flere hos de blå som tidligere har spilt for Nordstrand.

Oppsal stiller uten tvil som store favoritter til å ta seg til 4.runde, selv om hjemmelaget nok vil kunne hente god motivasjon i en NM-kamp mot kvalifisert motstand. Det bør uansett bli et severdig oppgjør som blåses i gang kl. 19.00 i Nordstrandshallen.

Resultatene så langt i NM senior kvinner 2017