Pangstart av Oppsal – Oppsal Håndball
Foto: Oppsal Håndball

Pangstart av Oppsal

Oppsal tok poengene i seriepremieren mot Byåsen i Trondheim.

Seriepremieren i Trondheim åpnet jevnt, der Oppsal var fullt på høyde med hjemmelaget gjennom hele førsteomgang. Måltavla viste 13-12 til pause, men det kunne like gjerne stått motsatt da Oppsal blant annet brant to syvmetere.

Kampbildet holdt seg etter hvilen, men rundt midtveis tok Oppsal kommandoen ved å gå to-tre mål foran. Dette forspranget tok jentene glimrende vare på kampen ut. Det endte faktisk med en ganske så kontrollert tremålsseier på bortebane mot et lag som har målsetting om en tredjeplass i årets eliteserie! Dette var intet mindre enn en glimrende start av Oppsal.

Rikke Marie Granlund. Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Jentene viste en flott lagmoral, der alle sto fram med en herlig fightervilje. Framover på banen fikk publikum se praktfulle avslutninger fra alle posisjoner. Likevel må Rikke Marie Granlund nevnes spesielt. Hun viste opp fantastisk spill i Oppsal-buret, og ble svært fortjent utpekt til Oppsals beste spiller.

Dagens mestscorende for Oppsal; Christina Solheim Andersen. Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Oppsals første hjemmekamp i Eliteserien 17-18 er mot Stabæk i Oppsal Arena neste søndag kl. 18.00. Billetter til dette naboppgjøret kjøper du her. Husk også at det både er enkelt og besparende å kjøpe sesongkort som vil gi deg adgang til alle Oppsals hjemmekamper i eliteserien; mer informasjon.

Første mulighet til å se Oppsal er imidlertid allerede førstkommende onsdag. Da spiller jentene 3.runde i NM borte mot Nordstrand.


KAMPFAKTA
Byåsen – Oppsal 26-29 (13-12)
Eliteserien kvinner 2017/18, 1. serierunde
Trondheim Spektrum 3.september 2017, 1019 tilskuere

Oppsal: Rikke Granlund, Eli Marie Raasok – Mette Leipart 4, Mariann Gabrielsen 1, Martine Welfler 4, Eira Aune 1, Anna Huse, Rebecca Steinheim 1, Tina Magnus 2, Christina Solheim Andersen 6 (1), Katrine Harberg 2, Kristin Halvorsen 3, Marte Røkke og Guro Nestaker 5

Mål Byåsen:  Maren N. Aardahl 6, Kristin Venn 5, Moa Høgdahl 5, Marit Røsberg Jacobsen 5 (4), Helena Rut Orvarsdottir 2, Silje Waade 2, Ida Hernes 1

Utvisninger: Oppsal: 1x2min; Byåsen: 2×2 min
Dommere: Eskil Ahn Braseth og Leif André Sundet

 

Følg Oppsal Håndball på Facebook