Oppsal seriestarter søndag – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Oppsal seriestarter søndag

Byåsen borte er Oppsals første utfordring i Eliteserien 2017-18.

Søndag kl 18.00 dras Eliteserien i gang for Oppsal, når Byåsen ønsker velkommen til serieåpning i Trondheim Spektrum. På papiret er dette en tøff åpningskamp for Oppsal. Trønderne er av de fleste tippet på en høyere tabellplassering enn de blå.

Oppsaljentene går likevel til kampen med en offensiv innstilling. -Vi spiller for poeng i alle kamper, sier Oppsaltrener Børge Brown. -Det bor så mye i denne gjengen, at om vi bare luker ut våre svake perioder, skal vi kunne matche de aller fleste.

-Nøkkelen blir å være fokusert i forsvarsjobben. Det er der vi har variert litt for mye i oppkjøringskampene.

Forrige sesong tok Byåsen og Oppsal hver sin seier i lagenes møter, der tilsvarende kamp i Trondheim endte med firemålsseier til hjemmelaget. Siden den gang har begge lag hatt flere utskiftninger i stallen, noe som gjør styrkeforholdet mer uvisst før årets serieåpning.

Søndagens kamp blåses i gang kl. 18.00. Oppgjøret kan du følge direkte på handballtv.com.

 

Oppsal Håndball på Facebook