Oppsal vant med 27 mål – Oppsal Håndball
Foto: Andreas Kristoffer Berge

Oppsal vant med 27 mål

Som ventet var det stor nivåforskjell i cupoppgjøret mot Ammerud.

Se bilder fra kampen her (Fotograf: Andreas Kristoffer Berge, kvinneidrett.no)

Vertene, som har tilhold i 3. divisjon, hadde naturlig nok ikke så mye å stille opp med. Oppsaljentene fikk stort sett gjøre som de ville, og det ble rullert mye på laget.

Alle utespillere fikk notert mål, i det som ble en veldig enkel gjennomkjøring for Oppsal.

Gabrielsen toppscorer med 10

Mariann Gabrielsen ble toppscorer med 10 mål i Oppsal Håndballs 42-15-seier over Ammerud i 2. runde i NM. Hun er nå en av få venstrehendte spillere og skal ta opp arven på høyrekanten etter Malin Aune, som dro til Vipers i sommer.Mandag ble det riktignok storseier, men Gabrielsen var ikke fornøyd med forsvarsspillet og håper de klarer å tette igjen ennå bedre når Byåsen står på motsatt banehalvdel i første serierunde til søndag.

Nai-post ni Kvinneidrett.no noong Lunes, Agosto 28, 2017

Intervju med kveldens toppscorer hos kvinneidrett.no

I neste cuprunde er det Nordstrand, som nå til daglig spiller i 2.divisjon, som venter. Kampen, som skal spilles i begynnelsen av september, bør kunne bli et artig nabooppgjør. Men før den tid er det seriestarten i eliteserien kommende helg som gjelder.

Leipart scoret 7 i debuten

Mette Leipart scoret 7 mål i sin første offisielle kamp for Oppsal Håndball. Det i 42-15-seieren over Ammerud i NM.Hun har kommet godt inn i laget og trives så langt etter overgangen fra Glassverket i sommer.

Nai-post ni Kvinneidrett.no noong Lunes, Agosto 28, 2017

Intervju med Mette Leipart hos kvinneidrett.no

 

KAMPFAKTA
Ammerud-Oppsal 15-42 (7-19)
NM Senior 2017, 2.runde
Apalløkka 28. august 2017, 100 tilskuere

Oppsal: Rikke Granlund, Eli Marie Raasok – Mette Leipart 7, Mariann Gabrielsen 9, Martine Welfler 3, Eira Aune 3, Anna Huse 2, Rebecca Steinheim 1, Tina Magnus 2, Christina Solheim Andersen 3, Kristin Halvorsen 3, Marte Røkke 2, Guro Nestaker 7 (5)

Toppscorer Ammerud: Trine Lise Skoglund 7 (2)

Utvisninger:Ammerud 4×2 min, Oppsal: ingen
Dommere: Stein Ekholdt og Anders Färje

Følg Oppsal Håndball på Facebook