Cupstart på mandag – Oppsal Håndball

Cupstart på mandag

Oppsal er klare for sesongens første ordinære kamp.

3.divisjonslaget Ammerud ønsker mandag velkommen til 2.runde i NM. NM-kampen spilles i Apalløkkahallen, der kampstart er kl. 18.30. Dette bør kunne bli en fin treningsøkt for Oppsal, i forhold til å jobbe videre med formasjoner og systemer før kommende søndags premierekamp i eliteserien mot Byåsen i Trondheim.

Oppsal kan se tilbake på seks treningskamper i august, der fire har endt med seier. Den siste kom i Oppsal Arena på fredag mot det islandske eliteserielaget Fram. Kampen endte 32-24 i favør Oppsal, og det var mye positivt som ble vist.

Fra fredagens treningskamp mellom Oppsal og Fram. Foto: Andreas Kristoffer Berge

-Til tross for at vi «bare» slipper inn 24 baklengs, er det særlig i forsvarsjobbinga vi bør opp noen knepp, sier Oppsals trener Børge Brown. -Framover løser vi mye bra, og vi har avslutninger fra alle posisjoner.

-Nå skal vi bruke mandagens cupkamp mot Ammerud til å tune oss ytterligere inn mot seriestarten.

 Flere bilder fra Oppsal-Fram her

Oppsal serieåpner borte mot Byåsen 3. september, mens første motstander i Oppsal Arena er Stabæk søndag 10. september. Husk at det både er enkelt og besparende å kjøpe sesongkort som gir adgang til alle Oppsals hjemmekamper i eliteserien . Informasjon finner du her.