Oppsal begynner å finne formen – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Oppsal begynner å finne formen

Forberedelsene mot seriestart fortsetter ufortrødent med treninger og treningskamper.

Halvannen uke før seriepremieren borte mot Byåsen, kan Børge Brown fortelle at Oppsal  begynner å nærme seg den håndballen laget ønsker å spille.
-Vi er fremdeles inne i en periode med mye trening, som har vært ispedd to nyttige treningskamper mot Rælingen. Forrige uke vant vi med ni mål i Oppsal Arena, mens resultatet i Marikollhallen i går ble 27-32 (14-17).
-Jeg er godt fornøyd med kampen i går, der vi tidvis spilte fin håndball. Ikke minst fikk Tina Magnus vist sine kvaliteter, og hun gjør sin beste kamp etter skulderoperasjonen.
 
 Tina Magnus går mot en god sesong. (Arkivfoto: Morten Schau)
 -Det er fortsatt en god del å jobbe med fremover, blant annet var vi nest sist på altfor mange av Rælingens mål. Vi må få ned slurvet i pasningsspillet og være mer presise i avslutningene. Det gjenstår også en del å ta tak i hva gjelder forsvarsarbeidet. Burvokterne hadde i går en redningsprosent på vel 40%, så på målvaktssiden ser det bra ut.
Oppsal spiller ny treningskamp i Oppsal Arena fredag kl. 16.20, da mot islandske Fram i Oppsal Arena. -Det blir en fin anledning til å se hvor vi står mot et antatt ganske godt lag, sier Børge Brown.
Oppsal serieåpner borte mot Byåsen 3. september, mens første motstander i Oppsal Arena er Stabæk søndag 10. september. Husk at det både er enkelt og besparende å kjøpe sesongkort som gir adgang til alle Oppsals hjemmekamper i eliteserien . Informasjon finner du her.

 

Følg Oppsal Håndball på Facebook