Super treningsuke i Bergen – Oppsal Håndball
Foto: Oppsal Håndball

Super treningsuke i Bergen

Oppsals treningsopphold i Bergen ble avsluttet med Lerøy Elitecup, der laget viste stigning gjennom helgen.

Jentene har hatt en meget god samling med doble treningsøkter og tre kamper mot gode motstandere. I helgens kamper har vi svingt veldig i prestasjonene, forteller trener Børge Brown.

-Til tider har vi levert på ønsket nivå, for så å falle helt ut og i tillegg gjøre mange tekniske feil. Også i år har vi et nytt lag som skal spilles sammen, og vi må gjøre tilpasninger og være tålmodige med spillere på vei tilbake etter skadeavbrekk. Vi har en jobb å gjøre inn mot seriestart, men vi skal jobbe videre med samspillet og få luket vekk juniorfeilene.

-I kampene har vi delt mye på spilletiden, og byttet spillere etter hva de er klarert for fra medisinsk hold. Karoline Borg har fått noen minutter som kantspiller i tre kamper, hennes første opptreden på banen etter skaden hun pådro seg i januar. Guro Nestaker har økt treningsmengden sin, og nærmer seg å bli klarert for mer spill enn hun har fått i helgen. Det er fint å se henne tilbake på banen.

Fra fredagens kamp mot Fana. Foto: Tertnes Håndball

-Vi har et godt målvaktsteam, der alle tre har fått lik spilletid for å kjenne på nivået. Rikke Marie Granlund har jeg forventninger til at skal ta steget inn i laget. I den omgangen hun spilte mot Sola, gjorde hun 12 kvalifiserte redninger og bidro til at vi fikk en positiv energi i laget. Eli Raasok har vært stabilt god i treningsarbeidet under hele oppkjøringen og hun begynner virkelig å fremstå trygg og god i målet. Vår tredje målvakt er unge lovende Catharina Fiskarstrand som har tatt et stort steg det siste året.

-Resultatmessig har vi ikke helt innfridd denne helgen, men når vi fremstår som et lag og spiller den håndballen vi ønsker, ser en konturene av noe som vil bli veldig bra. Vi har dessuten hatt stigning gjennom helgen, og summa summarum har vi hatt et supert opphold i Bergen.

-Jeg vil igjen takke Fana og Tertnes for en topp uke, avslutter Børge Brown.

Resultater Lerøy Elitecup:
Fana – Oppsal 31-28 (15-15)
Sola – Oppsal 28-26 (17-12)
Tertnes – Oppsal 27-28 (14-16)

 

Oppsal serieåpner borte mot Byåsen 3. september, mens første motstander i Oppsal Arena er Stabæk søndag 10. september. Husk at det både er enkelt og besparende å kjøpe sesongkort som gir adgang til alle Oppsals hjemmekamper i eliteserien . Informasjon finner du her.

Følg Oppsal Håndball på Facebook