Oppsal trener i vest – Oppsal Håndball
Foto: Andreas Kristoffer Berge

Oppsal trener i vest

Denne helgen avslutter Oppsaljentene sin treningssamling i Bergen med Lerøy Elitecup, der det venter treningskamper mot eliteserierivaler.

Oppsal har i år valgt å legge deler av sesongoppkjøringen til Bergen. Der har de blitt tatt veldig godt i mot, forteller Oppsals trener Børge Brown.

-Vi er glade for å ha fått muligheten til å reise på treningsleir til Bergen, og vil gjerne takke Fana IL og trener Erlend Lyssand for å ha gitt oss anledning til å sparre og trene sammen med dem og Tertnes denne uka.

-Under øktene i Bergen har vi hatt særlig fokus på samhandling i etablert forsvar og angrep. I dag har vi trent styrke  ved Crossfit Åsane, for deretter å sparre mot Tertnes på kveldsøkta. Ellers har vi brukt tida til å omgås og bli bedre kjent med hverandre. Nå gleder vi oss til å spille kamper fredag, lørdag og søndag.

Børge Brown er godt fornøyd med treningsoppholdet i Bergen. Foto: Andreas Kristoffer Berge

-I treningskampene kommer vi til å gå rundt på spilletiden til de som er med på samlingen. Vi har en del nye spillere som skal inn i spillet, og de som har vært ute med skade skal også få noe spilletid for å nærme seg kampmodus. Dessuten må vi spesielt passe på mengden til Anna Huse og Mariann Gabrielsen, som nettopp er kommet hjem etter  mange kamper i junior-VM.

-Vi har så langt hatt det tipp-topp i Bergen og fått jobbet med det vi hadde planlagt. Nå, tre uker før seriestart, blir det spennende å se hvor vi står i forhold til Tertnes og Sola, avslutter Børge Brown.

Oppsal møter kvalifisert motstand i helgens turnering i Slåtthaughallen. I tillegg til kamper mot Sola (lørdag ) og Tertnes (søndag), møter jentene 1.divisjonslaget Fana i åpningskampen på fredag.

 

Oppsal serieåpner borte mot Byåsen 3. september, mens første motstander i Oppsal Arena er Stabæk søndag 10. september. Husk at det både er enkelt og besparende å kjøpe sesongkort som gir adgang til alle Oppsals hjemmekamper i eliteserien . Informasjon finner du her.

 

Følg Oppsal Håndball på Facebook